Konsert med Engegård, Svendsrud og Haugen trio

13.04.2024

Denne fantastiske trioen er tilbake i Prestegarden Lørdag 13.april kl 15:00!

Billetter kr 200kr : www.hoopla.no eller i døra.

Åpen kafé fra kl 14:00.

Trioen Arvid Engegård (fiolin), Håvard Svendsrud (trekkspill) og Svein Haugen (kontrabass), har spilt sammen siden 2015. Samarbeidet har ført trioen til festivaler og konserter på små og store scener over hele landet. De har også spilt inn flere kritikerroste album, hvorav «Nordlandslåter» fra 2020 er det meste kjente.
Konsertåret 2024 ser ut til å bli svært aktivt for Engegård, Svendsrud og Haugen trio. Lørdag 13. april kl. 15.00 spiller musikerne opp til konsert på ærverdige Trysil prestegard. De har tidligere spilt konsert her, med et program med musikk av Hedmarkskomponisten Anders Sørensen. Denne gangen kommer de tilbake til Trysil med et blandet program, som inneholder både klassiske perler og norsk gammeldansmusikk, side om side. Blant komponister som er representert i programmet kan nevnes Fritz Kreisler, Pablo de Sarasate, Johan Halvorsen, Per Bolstad og Bjarne Olsen

 Kort om musikerne:

  • Arvid Engegård

    fra Bodø er kjent som fiolinist og dirigent over hele Europa, bl.a. som primarius for Engegårdkvartetten. Videre er han aktiv som dirigent, og leder regelmessig orkestre som Det norske kammerorkester og Oslo Filharmoniske orkester. Innen folkemusikken har Engegård samarbeidet med musikere som Susanne Lundeng, Nils Økland og Håvard Svendsrud.

  • Håvard Svendsrud

    fra Modum er kjent som en av sin generasjons mest aktive musikere på trekkspill. Etter endt musikkutdannelse ved Barratt Dues Musikkinstitutt i 1998, har han vært frilansmusiker med et bredt spekter av prosjekter både som solist og som kammermusiker. Siden 2013 har Svendsrud også vært aktiv som produsent for sitt eget plateselskap, Aksent.

  • Svein Haugen

    fra Andøy i har vært kontrabassist i Oslo Filharmoniske orkester i 38 år, de fleste årene som solobassist. Ved siden av dette har han vært aktiv i en lang rekke ensembler og grupper, bl.a. i sigøynerensemblet «Sturm und Drang». Svein Haugen er i dag stadig å finne i ulike orkestre og ensembler. Videre leder han hver sensommer sin egen festival Festitur i Vesterålen.

Hjertelig velkommen inn !